NICLAS LERNBERGER är

SLP AKADEMIN

 

Ledarskap och personalinspiration

om Tillit – Mod – Samarbete


Idag tror jag att det är extra viktigt att låta sig inspireras och bli påfylld med energi och inspiration. Att få verktyg som hjälper till i vardagen och  i det vardagliga arbetet. Att bli påmind om all kunskap man faktiskt redan har. I min värld är vi alla människor och kan vi se bortom våra titlar tror jag att vi också når varandra. Vi är ganska lika. Vi har känslor, vi gråter, vi skattar, vi uppskattar. Ibland blir vi irriterade och arga. Vi försöker alla få ihop vardagen och göra det bästa vi kan. Men vi är också olika. Vi har olika drivkrafter och olika värderingar och då händer det att vi krockar ibland. Jag vill se det som en styrka och det blir det om vi jobbar med det.


Men det handlar också om att vara tydlig. Ett tydligt ledarskap. Tydliga mål. Tydlig vision och en tydlig kommunikation.


Jag arbetar med chefer/ledare, säljare och personalgrupper. Främst handlar det om förändringsledning och det coachande ledarskapet. Oavsett målgrupp är det människan som är den röda tråden. Hur vi får varandra att växa. Om kommunikation, mod, bemötande och hur vi skapar relationer och tillit. Att få perspektiv och se världen från flera håll – inte bara mitt. Skapar vi förståelse för varandra kan vi också hjälpa varandra. Idag handlar det om att hjälpa varandra att lyckas.


Boka föreläsning, workshop, endagsutbildning eller ett helt program inom...

Ämnen jag arbetar med:

- Ledarskap

- Coachande ledarskap

- Förändringsledning

- Konflikthantering & svåra samtal

- Självledarskap

- Kommunikation

- Grupputveckling och tillsammansarbete

- E.Q, beteenden och drivkrafter mm.


Sedan 2013 arbetar jag som föreläsare. Främst inom ledarskap, medarbetarskap, kommunikation och självledarskap. Sitter även med i ledningsgrupp på IHM Busines school KAM samt är medlem i Västsvenska Handelskammaren. För att bidra till det samhälle jag vill vi skall ha är jag också anställd inom Räddningstjänsten som enhetsledare och brandman på deltid. Men främst handlar mitt liv och min son som har svår autism och hans assistanshund Rocky. Det är mitt "varför". Det är just denna blandning i livet jag även förmedlar under mina föreläsningar och utbildningar.


Hör gärna av dig om du vill veta mer eller boka mig! niclas.lernberger@slpakademin.se


Niclas har över 20 års erfarenhet som säljare samt innehaft ledande roller  inom olika säljorganisationer. Han har också arbetat i lednings- och styrgrupper samt som affärsutvecklare.